Friss trailert kaptunk a Reverse Collapse: Code Name Bakery-hez

2022. május 15.
1.3251
Az XD Inc kiadó és a Girls Frontline-ból ismert Sunborn Network fejlesztője bejelentette a páros együttműködésének legújabb projektjét, a Reverse Collapse: Code Name Bakery című taktikai RPG-t, amely az eredeti Code Name: Bakery Girl folytatása.
 

A bejelentés egy CG trailerrel és egy kis játékmenet előzetessel együtt érkezett, hogy megmutassák a játékosoknak, mire számíthatnak az új játéktól. A játékmenet úgy néz ki, hogy pontosan olyan lesz, mint ahogyan azt leírják, egy taktikai élmény, ami jó kis stratégiát és előre gondolkodást igényel majd a sikerhez.

A játékmenet nagyban hasonlítani fog egy másik híres taktikai gacha RPG-re, a Fire Emblem: Heroesra, mivel a játék során a játékban előrehaladva feloldjuk az egységeket, majd ezeket az egységeket a csatatéren elhelyezzük, és a korlátozott mozgásterüket és képességeiket felhasználva megtisztítjuk a szinteket.

Ezeket az egységeket természetesen fejleszteni és új felszerelésekkel felszerelni fogod, ahogy haladsz előre a játékban, lassan építve a csapatodat, hogy megfeleljen a Reverse Collapse-ban található egyre nehezebb szinteknek.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Bencus86

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem rossz!

válasz erre

peter97

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Brutál minőségi!

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

De jó basszus!

válasz erre