Frissítést kapott és két nagyobb event is érkezik a Mabinogi Duel-hez

2017. február 16.
5.6991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy újabb jelentős frissítést kapott az egyik legjobb és legösszetettebb kártyás stratégia hírében álló Mabinogi Duel mobiljáték, amelynek az érdekessége, hogy több mint ezer kártyalappal rendelkezik, és a multiplayer mellett egyjátékos kampányt is tartalmaz.

A Mabinogi franchise-hoz kapcsolódó taktikai stratégiát ráadásul folyamatosan frissítik is az alkotók, ennek megfelelően a napokban egy újabb jelentős update látott napvilágot hozzá, ezáltal újabb kártyák, boosterek és egyéb apróságok által bővült a kínálat.

Ha mindez nem lenne elég indok arra, hogy újra elővegyük a játékot, a készítők bejelentettek két új eventet is, melyeken érdemes lesz részt venni. Mostantól egészen február 20-ig például a rajongók a Forest of the Dead booster örömére hozzáférést kapnak egy halom új event arénához, melyekben brutális küzdelmeket folytathatnak.

Ha ez sem lenne elég, február 22-ig egy másik event is tart, aminek részeként küldetések teljesítésével lehetőségünk nyílik feloldani magunknak egy új hőst, aki Belphegor névre hallgat, és hozzá kapcsolódóan egy új kártyát is, a Chocolate Bouquet-et elérhetünk vele.
nincs még hozzászólás