Gonosz, vonyító farkasokkal harcolhatunk a Howl mobiljátékban

2024. március 26.
4.2441
A konzolokon és PC-n méltán híres Howl című alkotás immáron átköltözött mobiljainkra is, így végre az iOS és Android felhasználók is átélhetik ezt a szívszorító és egyben lenyűgöző történetet.

Ebben a taktikus népmesében főhősünk a vérszomjas farkasok ellen veszi fel a küzdelmet, akik már jó ideje terrorizálják népünk egészét. A teljes játékban négy fejezetet és 60 pályát kapunk, amelyek egésze megcsikorgatja majd az agytekervényeinket. A látványvilág egyedisége mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen festői tájak elevenednek meg majd a képernyőkön, így tényleg úgy érezhetjük magunkat, mintha részesei lennénk a históriának.

A Howl konzolokon és PC-n kívül immáron mobilon játszó "gamerek" számára is elérhetővé vált. Ha nem szeretnétek egyből a vásárlás gomb megnyomására rámenni, akkor elérhető egy demó is, amelyet iOS felhasználók ezen a linken, Android kütyüket nyüstölő játékosok pedig a következő elérhetőségen keresztül találnak meg. Kukkantsátok meg továbbá videós kedvcsinálót, hogy tudjátok mi is a dörgés!

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

De érdekes látványvilág!

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Fura játék.

válasz erre

peter97

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Rendesen bejön!

válasz erre

Chico

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

nekem ez annyira nem jön be

válasz erre