Ha mindig is nindzsa akartál lenni, a NeoNinja a te játékod lesz!

2016. november 04.
7.2441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Felkerült végre a Google Play kínálatába a Kyy Games legújabb, NeoNinja névre keresztelt alkotása, amely már a címével sem árul zsákbamacskát, keretein belül ugyanis valóban egy igazi neonindzsát vehetünk irányításunk alá.

A játékban ennek megfelelően az lesz a dolgunk, hogy nindzsaképességeink segítségével teljesítsük a 20 izgalmas pályát, amelyek mindegyike erőteljesen Tron-hatású effektekkel, és izgalmas kihívásokkal kecsegtet majd, a középpontban az őrök kicselezésének - vagy éppen likvidálásának - lehetőségével, akik minden egyes szinten egyre többen, és egyre intelligensebb formában próbálják megkeseríteni életünket.

Ha mindig is te akartál lenni a nagy fehér nindzsa a Tákágure dodzsóból, akkor itt az alkalom, hogy kipróbáld magadat ebben a szakmában. A NeoNinja ingyen letölthető a Google Play kínálatából!

Nézd nagyban ezt a videót!



Google Play kínálatába a Kyy Games legújabb, NeoNinja névre keresztelt alkotása, amely már a címével sem árul zsákbamacskát, keretein belül ugyanis valóban egy igazi neonindzsát vehetünk irányításunk alá.'>
1 hozzászólás

Mendez

8 éve, 13 napja

Bejövős kis akció, tetszik a hangulata!

válasz erre