Halloweenes frissítéssel hozza el az ijesztegetés ünnepét a Lost Light

2022. október 27.
47.6751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A túlélős lövöldözős FPS, a Lost Light tematikus, Halloweenes frissítéssel örvendeztetett meg bennünket, ijesztő skinek, Halloweenes jelmezek, új játékmódok és rengeteg jutalom érkezett a legújabb, "horrorisztikus" frissítéssel.

A Halloween ünnepe a Lost Light-ba is beköszöntött, október 27-től egészen november 10-ig tart az ijesztegetős szezon, ezalatt ingyenes fegyverkinézeteket és rengeteg egyéb jutalmat is behúzhatunk. A Lost Light pályája is ünnepi dekorációt kapott, a térképen elhelyezett robotok pedig "tökfejes" skinekben pompáznak.

Érdemes levadászni a tökfejeket, az új minijátékért cserébe ugyanis értékes Halloweenes jutalmak járnak. Természetesen új, ijesztő Halloweenes maskarák, skinek is érkeztek a shopba, továbbá a napiküldetések, kihívások teljesítéséért cserébe fegyverkinézetek, avatár keret, hátizsák, emótok és további értékes játékbeli tárgyak is járnak.

Az event egészen november 10-ig tart, amennyiben minden egyes nap belépünk a játékba, a belépési bónusz miatt további ingyenes jutalmakat zsákolhatunk be, érdemes lesz tehát a Halloween ünnepe alatt is ellátogatni a Lost Light-ba.


3 hozzászólás

peter97

1 éve, 7 hónapja és 5 napja

De****a! meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 7 hónapja és 5 napja

Ez jó event, ebben a játékban különösen tetszik. mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 7 hónapja és 5 napja

Hát ezt meg fogom lesni! mosolygó smiley

válasz erre