Hamarosan Androidra is ellátogat a Flash Party, az előregisztráció már élesedett

2022. december 10.
4.2261
Jó hírekkel szolgált az XD Games csapata, hamarosan elérhető lesz a bunyós játékuk, a Flash Party Steamen és a Google Play Áruházban is, az Androidos előregisztráció pedig már el is rajtolt számos ajándékkal és rengeteg kioldható bónusszal.
Advertisement

A Flash Party első ránézésre a Super Smash Bros és a Multiversus játékokra hajaz, több mint 20 hős, valamint 4 karakterosztály közül választhatunk a mobilos verekedős programban. A célunk roppant egyszerű, a győzelemhez a többi hőst kell majd kiütnünk, egy úgynevezett KO-pontszámot kapunk majd minden egyes találat után, amivel feltölthetjük a képességeinket.

Számos speciális támadás, rengeteg játékmód, aréna, bajnokság és színes karakter áll a rendelkezésünkre, az iOS verzió pedig hamarosan rengeteg újdonsággal, egy vadiúj hőssel és egy új Party Royale játékmóddal is kibővül majd a Stardust Warriors frissítés keretein belül.

Az Androidos kollégáknak sem kell szomorkodniuk, 2023 január 10-én érkezik ugyanis a bunyós játék Steamre és Androidra. A Google Play Áruházban már most érdemes előregisztrálni a játékra, mivel értékes nyeremények, Coinok, ládák, kinézetek és exkluzív ajándékok várnak majd minket a januári megjelenést követően.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

peter97

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Rálesek majd, nem tűnik rossznak.

válasz erre

fonemaker

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Egy reget megér.

válasz erre

SamsungFan

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ment is a reg.

válasz erre