Androidra is érkezik a népszerű shoot 'em up űrhajós-lövölde, a Rigid Force Redux

2022. július 21.
1.1791
A Com8com1 Software gondozásában kiadott sci-fi űrhajós-lövöldözős shooter, a Rigid Force Redux PC, PlayStation, Xbox és Nintendo Switch platformok után végre androidos eszközökre is ellátogat a következő hónapban.
 

A pozitív kritikáknak hála a fejlesztők úgy döntöttek, hogy augusztus 11-én androidos platformokra is kiadják a programot. A Rigid Force Redux a Therra bolygón játszódik, ahol a játékosok a United Planet Freedom Forces, egy katonai űrszervezet flottájához tartoznak. Különféle játékmódok, mint például az Arcade, a Boss Rush módok várnak majd ránk a játékban, ami menő 3D modelleket, lehengerlő látványvilágot és ütős zenei betéteket vonultat fel.

A történet előrehaladtával különféle fejlesztéseket oldhatunk majd fel az űrhajónk fegyvereihez, amikre szükségünk is lesz, mivel óriás alienek és izzasztó lézerharcok kísérnek majd végig minket az utunk során. A program augusztus 11-én érkezik, viszont csak és kizárólag androidos eszközökre. Sajnos úgy tűnik, hogy az iOS-es kollégák ezúttal kimaradnak ebből a mókából.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

Vidoros

3 hete

De király.

válasz erre

fonemaker

3 hete

Azért nagyon remélem jön iOS-re is majd.

válasz erre

Chico

3 hete

Imádom az ilyen játékokat!

válasz erre

Ne nehogy már iOS-re ne jöjjön!

válasz erre

Ronalddo

3 hete

Ejjde****a.

válasz erre

Mendez

3 hete és 1 napja

De imádom az ilyen játékoka, már gyerekkorom óta!

válasz erre