Hamarosan Androidra is megjelenhet a Shadow Blade: Reload

2017. január 11.
4.7941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A PC-re, konzolokra és iOS-re történt megjelenés után a Dead Mage bejelentette, hogy hamarosan Androidra is elérhetővé válik a Shadow Blade: Reload mobiljáték, amely korai változatban már most hozzáférhető a Google Play kínálatában.

Az alkotás tehát megvásárolható és kipróbálható, de még tele lehet hibával, miközben olyan legendás kalandokat és hősöket idéz meg előttünk, mint Jose Musashi a Shinobi-ból vagy Ryu Hayabusha a Ninja Gaiden-ből.

A Shadow Blade: Reload ugyanis egy nindzsás játék lesz, főként az imént említett Shinobi ösvényén haladva, ezáltal egy intenzív tempójú, oldalra scrollozós platformerre számíthatunk tőle, amelyben nindzsánk oldalán veszélyes küldetéseket hajthatunk végre, és brutális ellenfelekkel mérhetjük össze tudásunkat a hack and slash alapú harcokban.

Hogy mégis miféle játékélmény vár ránk, azt az alábbi trailerből máris kiderítheted, ha pedig Androidra érdekelne a játék, január 15-től már le is töltheted a végleges, hibáktól és problémáktól mentes változatát kicsivel több mint 1700 forint ellenében.

Nézd nagyban ezt a videót!



Google Play kínálatában.'>
2 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 10 hónapja és 27 napja

Hinnye ennek tényleg húzós az ára, ezt én kihagyom.

válasz erre

Santonio

7 éve, 10 hónapja és 27 napja

Nagyon bejövős game, de kicsit borsos az ára. Majd megvárom valami akcióban. mosolygó smiley

válasz erre