Hamarosan érkezik a Mario Kart Tour következő nagy frissítése

2022. október 03.
4.4841
A nagy népszerűségnek örvendő mobilos gokartos program, a Mario Kart Tour hamarosan megkapja végre a régóta várt frissítést, amiben új játékmódok, új outfitek, kinézetek érkeznek, továbbá a játékbeli shop is teljesen átalakul.

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy a Mario Kart Tour legújabb frissítése rengeteg újdonsággal fog érkezni, továbbá a shopból is kiveszik végre az idegesítő gacha elemeket. Jó hír, hogy már nem is kell sokat várnunk a frissítésre, október 4-én, tehát már holnap élesedik a következő nagyobb update.

Bekerül a "léggömbös" játékmód, a Battle Mode, amihez érkezik két új pálya, a GBA Battle Course és a GCN Cookie Land, amik a holnapi naptól már elérhetőek lesznek a játékban. Új singleplayer és multiplayer játékmódok egyaránt várhatóak az új frissítéssel, emellett új kozmetikai elemek, Mii Racing outfitek, skinek is érkeznek a versenyzős programba.

A legnagyobb újdonság természetesen a megújult Spotlight Shop, ami rengeteg új testreszabási lehetőséget kínál majd, a gacha elemeket és a fizetős Gold Races versenyeket pedig végleg törlik a játékból. Az új frissítés holnap fog élesedni, a mobilos Mario Kart rajongóknak mindenképpen érdemes lesz kipróbálniuk az újdonságokat.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Újabb lehúzós csomag?

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Én már vissza nem teszem....

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Zsír, kíváncsian várom!

válasz erre