Hamarosan indul a gacha RPG, a One Thousand Year Elf zárt bétája

2023. március 02.
4.2461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy új körökre osztott, stratégiai szerepjátékon dolgozik a kínai Bilibili csapata, One Thousand Year Elf címmel fog érkezni az animés kaland, szerencsére hamarosan kipróbálhatjuk majd a programot, alig egy hét múlva indul a zárt bétája a játéknak.

A One Thousand Year Elf a megszokott gacha elemeket (cuki animés lányok) vegyíti majd a körökre osztott játékok taktikusabb játékmenetével, viszont látvány terén már most elmondható, hogy sok vetélytársára köröket ver a taktikus RPG. A One Thousand Year Elf-et hamarosan ki is próbálhatjuk, március 8-tól egészen március 17-ig tart majd a zárt béta, csak és kizárólag Androidos rendszereken tehetünk a játékkal egy próbát.

Sajnos a játékkal kapcsolatban még nincs sok infónk, a szokásos fantasy körítés és a taktikusabb játékmenet mellett erőteljesen jelen lesznek a programban a különböző összegyűjthető gacha elemek. Emellett hőseink számára egy tonnányi felszerelés, kioldható tárgy és természetesen rengeteg kinézet és skin áll majd rendelkezésre. A One Thousand Year Elf bétája március 8-tól lesz elérhető, kíváncsian várjuk az animés program érkezését!

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Tommy

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Az igen! meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Biztos hogy rálesek!

válasz erre