Hamarosan indul a kiválasztott régiókban az Arena Breakout következő zárt bétája

2023. február 08.
4.3231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Nincs sok hátra a Tarkov-szerű, túlélős FPS-lövölde, az Arena Breakout megjelenéséig, a Tencent csapata bejelentette a következő béta időpontját, a kiválasztott régiók játékosai tehetnek majd egy próbát a hardcore lövöldözős programmal.

Az idei év egyik legjobban várt játéka az Arena Breakout, ami a taktikusabb, "lassabb", az Escape from Tarkov-ra nagyban hasonlító játékmenetével sok játékos szívét azonnal elnyerte. A novemberi zárt béta után hamarosan ismét kipróbálhatjuk majd a hardcore lövöldét, február 17-én elstartol ugyanis a következő zárt béta a kiválasztott régiókban.

Ausztrália, Kanada, Mexikó, Új-Zéland, a Fülöp-szigetek, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok játékosai ugorhatnak majd be az Arena Breakout harctereire, március 9-én pedig Brazília, Indonézia és Japán régióiban válik elérhetővé a zárt béta.

A bétában többek között az Armory néven érkező új térképet is kipróbálhatjuk majd, különféle felszereléseket és fegyvereket kell majd kimentenünk a háborús zónából. Az Arena Breakout hivatalos oldalán már elindult a regisztráció a következő zárt béta tesztre, a játékról írt első benyomásainkat pedig ide kattintva olvashatjátok el.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 2 hónapja és 21 napja

Megint kimaradunk, mert miért is ne.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 21 napja

Nagyon kipróbálnám már...

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 21 napja

Lassan már felénk is jöhetne a kiadás...

válasz erre