Hamarosan indul a Torchlight: Infinite harmadik, egyben utolsó zárt bétája

2022. szeptember 02.
4.1781
Az XD Entertainment októberben érkező ARPG szerepjátéka, a Torchlight: Infinite néhány nap múlva tartja az utolsó zárt bétáját, a nyílt tesztfázis előtt még egyszer utoljára kipróbálhatjuk a hősöket, a funkciókat és a különféle játékmódokat.
 

A következő zárt bétára nem is kell már sokat várnunk, szeptember 5-én ismét belevethetjük magunkat a kalandokba két héten keresztül. A béta során rengeteg új játékmódot próbálhatunk majd ki, új sztoriszálak, bossok, a Netherrealm 2.0 és az új hős, Oracle Thea is vár majd ránk.

Új szörnyeket, bossokat kell majd legyőznünk, összesen 6 hősosztály, 24 skillfa és 240 képesség közül tudunk majd választani. Hőseinket természetesen testre is szabhatjuk, a talenteket pedig bármikor cserélhetjük majd menet közben is. Az adott skillfa három ágára tudunk majd képességeket pakolni, szóval teljesen a saját játékstílusunkra tudjuk alakítani a hősünket.

A bétát szeptember 5-től PC-n, Androidos és iOS-es eszközökön tudjuk majd kipróbálni, a játék hivatalos oldaláról, iOS AppStore-ról vagy a TapTap oldaláról tudjuk majd letölteni. A Torchlight: Infinite októberben érkezik majd meg, bízunk benne, hogy a nyílt béta sincs már olyan messze.Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja,

Behívhatnának igazán...

válasz erre

Vidoros

1 hónapja, 1 napja

Majd ha kijön megnézem.

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 1 napja

De ****a!

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 1 napja

Remélem sikerül bejutnom, már rég előregeltem.

válasz erre