Hamarosan indul az animés akció-RPG, az Aether Gazer első zárt bétája

2022. augusztus 17.
4.0791
Jó hírünk van azok számára, akik már nagyon várják a Yostar Games ARPG-szerepjátékának a megjelenését, hamarosan indul az első globális béta tesztje az animés gacha játéknak.
 

Az első zárt béta kizárólag Androidos rendszereken fog élesedni, Észak-Amerika, Európa, Japán és a tengerentúl játékosai kapnak majd meghívást a zárt tesztre. A béta alatt a történet első 5 fejezetét játszhatjuk majd végig, emellett különféle játékmódok és kihívások is elérhetőek lesznek, mint a Dimensional Variables, Causality Survey és a Recurring Dream.

Húsz karakter lesz elérhető a béta során, köztük Asura (Position: Lone Wolf), Kuninotokotachi (Position: Pheasant Squad Member), és Verthandi. Érdekesség, hogy a fiókunk a bétát követően is megmarad, viszont a játékbeli adataink törlődni fognak. A béta alatt in-game vásárlások nem lesznek elérhetőek, viszont különféle jutalmakban fogunk részesülni a béta ideje alatt.

Különféle Voucherek, játékbeli valuták, alapanyagok ütik majd a markunkat szeptember 29-ig. Érdemes viszont minél előbb regisztrálnunk a játék hivatalos oldalán, mivel mindezt csak augusztus 12-31. között tehetjük majd meg, a zárt bétára pedig 5000 játékost választanak ki véletlenszerűen, a béta pontos dátuma viszont sajnos még nem ismert.Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Tommy

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Királyság, nagyon vártam már! Kicsi az esélye, de azért regisztráltam, hátha.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ment a reg, hátha..

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyszerűen hangzi, roppant várós!

válasz erre

Mikee

1 hónapja, 2 hete

Mendez írta:
Zsír, alakul.
Reméljük, hogy ez nem okoz majd csalódást.

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 2 hete

Zsír, alakul.

válasz erre