Hamarosan mobilokra is ellátogat a horror platformer, a Little Nightmares

2022. szeptember 09.
4.4741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Bandai Namco népszerű oldalnézetes narratív horrojátéka, a Little Nightmares hamarosan mobilokra is ellátogat, egy friss előzetessel további részleteket is elárultak nekünk a készítők a játékról.

A platformer horror-kaland, a Little Nightmares mobilos mellékszála, a Very Little Nightmares már egy jó ideje elérhető mobilokon, szóval igazán itt volt az ideje, hogy a nagytestvér is ellátogasson az Androidos és iOS-es eszközökre.

A Little Nightmares dialógusok nélkül mesél el egy elképesztően sötét történetet, egy esőkabátos karakterrel kell boldogulnunk egy szörnyekkel és borzalmakkal teli világban. Minden sarkon veszély leselkedik majd ránk, különféle szörnyű teremtmények próbálnak majd minket elkapni és elfogyasztani ebédre/vacsorára.

A mobilos verzió finomított irányítással, kontrolleres támogatással és megújult, átalakított felhasználói felülettel fog majd érkezni. A Little Nightmares idén télen látogat majd el Androidos és iOS-es eszközökre, bízunk benne, hogy addig még további infókkal tudunk majd szolgálni nektek a játékról.

Addig is itt a friss bejelentő trailer, jó borzongást hozzá :

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

peter97

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

PC-n már kétszer végig toltam, nekem nem hiányzik mobilra.

válasz erre

Chico

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Gondolom ez is rohadt drága lesz sajnos.

válasz erre

Tommy

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Na az a komoly baszki!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Whooooááááááááá!!!!! Ez de keméyn lesz!

válasz erre