Hamarosan új epizóddal bővül az OPUS-széria, érkezik az OPUS: Prism Peak

2023. január 07.
4.2551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Nagy bejelentéssel készült az új évre a SIGONO csapata, új epizóddal bővül ugyanis az OPUS-széria, egy teljesen új narratív kalandot élhetünk majd át az új részben, az OPUS: Prism Peak elsősorban az emlékekre és a múltra fog koncentrálni.

Az OPUS: Echo of Starsong után, ami tavaly novemberben debütált mobilokon, egy új OPUS-epizódot jelentett be a SIGONO csapata egy rövidke trailer kíséretében. Az OPUS: Prism Peak egy vadiúj trilógia legelső epizódja lesz, a középpontba a múltbeli hibákkal való szembenézés, az emlékeken való nosztalgikus töprengés, valamint az elengedés és a megbánás kerül majd.

A korábbi részekkel ellentétben ezúttal jóval földhözragadtabb helyszíneken játszódik majd az új epizód. A készítők állítása szerint az OPUS: Prism Peak nagyban hasonlít majd Makoto Shinkai legendás filmjeire, a Your Name, a Weathering with You című animék, valamint a What Remains of Edith Finch című, független narratív kalandjáték is nagy hatással volt az alkotókra.

Főhősünk egy, a múltja fogságában vergődő fotós lesz, aki a kamerája segítségével eleveníti majd fel a legszebb emlékeit. Pontos megjelenési dátumot sajnos nem tudunk mondani, bízunk benne, hogy hamarosan további infókkal is szolgálnak majd nekünk a készítők.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Igazi, értékes, minőségi játék, minden része nagyon jó! Várós!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Iszonyat minőségi anyag!

válasz erre

Chico

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Brutál hangulatos széria, nagyon bírom!

válasz erre