Hamarosan újra sír majd a boszorkány a Witch Cry 2 mobiljátékban

2024. március 26.
4.1271
Hamarosan érkezik a Honi Games fejlesztésében és a Keplerians kiadásában Witch Cry 2 címen egy túlélő horror játék, amely egy folytatáskép szolgál az előző rész történetének.

Fő feladatunk ezen alkotásban a menekülés lesz, így ha elég leleményesek vagyunk, megszökhetünk a boszorkány éhsége elől, aki bizony fel akar zabálni minket akár élve, akár holtan. A projekt készítői elmondták, hogy ezen második epizód már egy sokkal magasabb szintet képvisel mind a látványvilág mind pedig a játékmenet terén.

Az egyetlen furcsaság amely ezen projektet övezi az a megjelenési dátum, ugyanis a kiadó hivatalos Twitter bejegyzése, amit alább is megtekinthettek, március 29-ét állít a megjelenési dátumként, azonban az iOS áruházi oldal pedig április 19-re datálja az érkezést. Bárhogy is legyen, remélhetőleg hamarosan Ti is kijuttok a boszorkány fogsága alól.

A Witch Cry 2-t iOS eszközökre ezen a linken keresztül tölthetitek majd le, Android felhasználók számára pedig jelen elérhetőségen keresztül válik majd megszerezhetővé. Hírünk legalján pedig megtekinthető egy videós kedvcsináló.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Bencus86

2 hete és 5 napja

Eeeeeez rohadtul tetszik! röhögő smiley

válasz erre

peter97

2 hete és 6 napja

Hát ez nagyon kemény! röhögő smiley

válasz erre

Chico

2 hete és 6 napja

ez nagyon jó

válasz erre