Advertisement

Hamarosan végleg lelövik a Crash Bandicoot: On the Run! szervereit

2022. december 19.
56.1341
Szomorú híreket közölt nemrégiben a Facebookon a King csapata, hamarosan ugyanis végleg leállítják a Crash Bandicoot világában játszódó endless runner program, a Crash Bandicoot: On the Run! támogatását, hamarosan végleg lelövik a játék szervereit.
Advertisement

Hiába hozott brutális számokat a Crash Bandicoot: On the Run, úgy tűnik, ez mégsem volt elég, a több mint 30 milliós letöltés ellenére a játék hamarosan nem lesz elérhető. A fejlesztők Facebookon tették közzé a szomorú hírt, miszerint 2023. február 16-án leállítják a Crash Bandicoot: On the Run! szervereit. Mától minden játékbeli vásárlást kikapcsoltak, amennyiben van még lila kristályunk, azokat február 16-ig tudjuk majd felhasználni.

Sajnos 2023. február 16-át követően többé már nem fogunk a kedvenc Crash Bandicoot karaktereinkkel őrült akadályokon átvágni, habár a fejlesztők állítása szerint valamilyen formában még visszatérnek a jövőben a Crash Bandicoot-univerzumba. Sovány vigasz, de még elérhető a endless runner játék egészen jövő év februárjáig, szóval egy búcsúkörre és egy kis száguldozásra mindenképpen érdemes lesz majd visszatérni.

Advertisement
7 hozzászólás

Loxar

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ugyan engem nem kötött le és hamar ott hagytam.. de nem értem mi volt itt a gond. a grafika nagyon szép és akik szeretik az ilyen endless run játékokat azokat biztos sokáig lekötné még. ez kb olyan hír mintha lelőnék hirtelen a subway surfert.. bár azért már lehet nem lenne kár.. ezért már inkább..

válasz erre

fonemaker

3 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nagyon érdekes döntés, kiváncsi lennék, mi az oka..

válasz erre

peter97

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Azta!

válasz erre

SamsungFan

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hát ezek nem komplettek.

válasz erre

Chico

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

De miért????

válasz erre

Bencus86

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

El nem tudom képzelni miért. Én aktívan játszom és több ismerősöm is. Gondolom világméretben is sikeres... Nagyon fura.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 2 hete és 5 napja

Baszki. Nagy kér érte,

válasz erre