Három új hőssel, játékbeli eseményekkel és jutalmakkal bővült a Seven Knights 2

2022. október 16.
4.3331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Netmarble fantasy szerepjátéka, a Seven Knights 2 nem hagyja unatkozni a játékosokat, bekerült ugyanis három új hős, különféle játékbeli eseményeken vehetünk majd részt, emellett rengeteg jutalom is vár majd ránk a játékban.

Az egyik új hős a mechanikus mérnök, Nia, aki elektromos képességekkel sokkolja majd az ellenfeleket, emellett érkezett egy fagyos karakter, Blizzard Queen Lania, aki fagyasztó képességeivel változtaja majd jégszoborrá az ellenségeit.

Természetesen ne feledkezzünk meg a harmadik hősről, Bolt Z-ről sem, aki úgy fest, mint aki a Transformers filmekből szökött volna meg egy kis vendégszereplésre. Az új hősök mellett különféle belépési bónuszok, limitált ideig elérhető események is érkeztek a játékba.

Egészen október 26-ig egy speciális event keretében a Bolt Z hamisítványokra fogunk vadászni a játékban, cserébe megkapjuk Nia Soulstone darabjait, amikből ingyen kifarmolhatjuk majd a legendás hőst. Emellett november 2-ig elérhető a speciális bejelentkezési bónusz is, a belepésért cserébe a Legendary+ Hero Bolt Z exkluzív kinézetét zsákolhatjuk majd be.

Nézd nagyban ezt a videót!








2 hozzászólás

Mendez

1 éve, 7 hónapja és 22 napja

Na ez tripla A minőség, imádom!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 7 hónapja és 23 napja

Lania nagyon kemény karakter. meglepett smiley

válasz erre