Hétmillió letöltést kapott egy év alatt a Tower of Fantasy

2023. augusztus 24.
27.4821
A Tower of Fantasy gacha MMORPG berobbant a játékosok közé, az első év végére több mint 83 millió dolláros bevétellel (29 milliárd 466,2 millió forint) és 7 millió letöltéssel büszkélkedhet.

A Tower of Fantasy rendkívül jól indult a piacon és már az elején olyan ismert játékokkal hasonlították össze, mint például a Genshin Impact. A bevételek csak az első néhány hónapban elérték a 25 millió dollárt, ez egy nagyszerű indulást jelentett és megalapozta a későbbi sikert.

Az AppMagic adatai szerint októbertől a bevételek csökkeni kezdtek, ami azóta is tart és ez megmagyarázza a korai hype szerepét. A játék összbevételeinek 52 százalékát Japán adta, majd az Egyesült Államok következik 21 százalékkal és több ország is található egy 9 százalékos körben, köztük hazánk is.

A játék első néhány hónapjának teljesítménye nagyban hozzájárul a végső számokhoz és érdekes lesz látni, hogyan teljesít az elkövetkező hetekben és mit tud elérni. Azonban a csökkenő számok nem jelentenek túl jót, remélhetőleg az első évfordulós események segítenek egy kicsit visszahozni a régi játékosokat.

2 hozzászólás

SamsungFan

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Hát, nagyon vártuk sokan, nem vagyok meglepve!

válasz erre

Bencus86

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Brutális eredmény! meglepett smiley

válasz erre