Hidden Folks: egy fekete-fehér mobiljáték, amely már a művészet határait súrolja

2017. február 17.
6.6901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az App Store kínálatában már megjelent, sőt PC-re is elérhetővé vált, de Adriaan de Jongh bejelentette, hogy hamarosan Androidra is elérhetővé teszi Hidden Folks című mobiljátékát, amely olyan sajátos és különleges élményt garantál, hogy az egyszerűen imádni való.

A Hidden Folks különlegességét leginkább a fekete-fehér, kézzel rajzolt és animált grafika adja, amely interaktív rajzfilmekre emlékeztető élményt garantálva egy egészen érdekes játékélményt is a szemünk elé tár.

A Hidden Folks ugyanis a seek and find játékok sorát erősíti - nagyjából olyan formában, mint a klasszikus Waldo könyvek -, ezáltal a folyamatosan bonyolódó és összetettebbé váló pályákon az lesz a feladatunk, hogy megtaláljuk azokat az embereket és tárgyakat, amelyeket a program célul tűzött ki számunkra.

Ez első blikkre talán egyszerűnek tűnhet, azonban a folyamatosan nehezedő helyszínek - összesen 14 pálya áll a rendelkezésünkre - egyre összetettebbé válnak, és a fekete-fehér megvalósítás miatt bizony egyre komolyabb kihívást jelent majd megtalálni az elrejtett 120 célpontot.

Az alkotás egyébiránt három játékmóddal garantálja a szavatosságot, de több mint 960 hangeffekt támogatja még a magas szintű beleélési faktort, amiről az alábbi videónak köszönhetően egy kis ízlelítőt is kaphatsz.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 4 hónapja és 22 napja

Mind a 960 hangeffekt egy ember adta ki?

válasz erre

Chico

7 éve, 4 hónapja és 23 napja

Hát ez elképesztő egy game!

válasz erre