Hócsatába csöppenhetünk a PUBG Mobileban

2023. november 07.
4.2181
A mai nappal a PUBG Mobileban már elindult az ünnepi szezon, egészen január 7-ig a Snowy Villageben harcolhatunk fagyos helyszíneken, valamint a Metro Royale új fejezete is úton van, a World of Wonder pedig új tárgyakat és fejlesztéseket kapott.

A 2.9-es frissítéssel a kétszintes Sculpture Plazaban harcolhatunk izgalmas új módokon, a havas síneken, vagy a hódeszkákon közlekedve. A csatatéren hógolyó-gépeket is találhatunk, ha ezekkel eltaláljuk az ellenséget, hóemberré változnak.

Több jutalmat is begyűjthetünk, például a Lucky Snowman küldetés során, valamint rénszarvasok spawnolnak és egy társunkkal együtt útra kelhetük. Természetesen a pályák is fel vannak díszítve a szezonra, ajándékokkal teli fákkal és készletekkel teli harisnyákkal.

A World of Wonder kreatív módban kibővített PvE lehetőségekkel, új szerkesztői fejlesztésekkel és egy új havas térképsablonnal, valamint a Frost Festival tárgyakkal találkozhatunk. Az új Royale Pass Ace november 14-től 2024. január 13-ig lesz elérhető, itt értékes jutalmakat gyűjthetünk be.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Mendez

9 hónapja, 3 napja

Jópofa. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

9 hónapja, 4 napja

Hát ez jó. röhögő smiley

válasz erre