Holnap jön mobilokra a Lords of the Fallen

2017. február 08.
6.7971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Habár a CI Games már a bejelentéssel is meglepett minket annak idején - azt hittük, hogy úgyis beletörik a bicskájuk -, de derült égből villámcsapásként jött a hír pár órával ezelőtt, hogy a Lords of the Fallen mobiljáték megjelenése már itt van a kanyarban.

Olyannyira, hogy a csapat legfrissebb hírei szerint holnap, azaz február 9-én már az App Store és a Google Play kínálatába is felkerülhet a játék, amely korábban PC-re és újgenerációs konzolokra látott napvilágot, és Dark Souls-stílusú akció-szerepjátékos élményével, valamint elragadó grafikájával sokakat levett a lábáról.

A Lords of the Fallen természetesen mobiljátékként is azt az élményt nyújtja majd, mint a nagygépes változatok, habár mind a játékmenet, mind a grafika terén alkalmaztak a készítők olyan, többnyire aprócska változtatásokat, amelyek szükségesek voltak a kis képernyő, valamint az érintésen alapuló irányítás közérthetősége miatt. A játék várhatóan 10 dolláros áron érkezik, és az alábbiakban már egy hangulatos trailert is megtekinthetsz róla.

Nézd nagyban ezt a videót!nincs még hozzászólás