Honor of Heirs címmel egy vadiúj fantasy világ nyitotta meg a kapuit mobilokon

2022. november 23.
4.0811
Az X-LEGEND Entertainment csapata egy új MMORPG-vel próbál meg betörni a mobilos piacra, a Honor of Heirs egy képzeletbeli középkori világba kalauzol el minket, a fantasy szerepjáték már el is érhető globálisan mobilokon.

A játék sztorija az Artúr-mondakörhöz kapcsolódik, főhősünk a Szent Grált próbálja majd meg megtalálni a varázslatos Calamity királyságban, természetesen a játékban Merlin és a legendás kard, az Excalibur is felbukkan majd. Három karakterosztály, a harcos, a lövész és a varázsló áll majd a rendelkezésünkre, a karakterek testreszabási lehetőségeit pedig az egyedi lélekkövek növelik majd meg a különféle kioldható képességekkel.

A játék nagyban épít a szociális kapcsolatokra, klánt alapíthatunk, barátságokat köthetünk, sőt, még meg is házasodhatunk. Rengeteg feladat és legyőzendő szörny vár majd ránk, a Honor of Heirs emellett támogatja a blokklánc technológiát, a játékbeli tárgyakat beválthatjuk majd HONCO tokenekre. A Honor of Heirs a Google Play Áruházban és az App Store-on érhető el, érdemes tenni vele egy próbát, mivel most értékes jutalmakat zsákolhatunk be.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

SamsungFan

3 napja és 12 órája

Nagyon szépen fest.

válasz erre

Ronalddo

3 napja és 13 órája

Baromi jónak tűnik!

válasz erre

Bencus86

3 napja és 15 órája

De jól néz ki bakker!

válasz erre