Hordozható kézikonzolt csinál az iOS-es mobilokból a Backbone One kontroller

2022. július 29.
4.9711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A népszerű kontrollergyártó, a Backbone egy új kontrollert adott ki dedikáltan az iOS-es eszközökhöz, ami megjelenésében, küllemében nagyban követi a PlaySatation 5 DualSense Gamepadjának a stílusát.

A Backbone már jó ideje készít különféle kiegészítőket telefonokhoz, úgy tűnik, hogy a Backbone One: PlayStation Edition a szokásos Backbone One kontrollerjük reskinje, minden egyes funkciójában megegyezik az "alap" verzióval.

Kinézetre talán a Razer Kishi vezérlőjével mutat hasonlóságot, a PlayStation Remote Play app és a kontroller segítségével pedig távolról streamelhetjük és játszhatjuk kedvenc PS4 és PS5 játékainkat a telefonunkon. Természetesen a kontroller használható a kontrolleres vezérlést támogató mobiljátékokkal is (Genshin Impact, Call of Duty: Mobile, PUBG Mobile).

Méreteit tekintve nem egy hatalmas jószág:

Magassága: 93.9 mm
Szélessége (max): 257.6 mm
Súlya: 138 gramm

A kontroller kapott egy 3,5 mm-es jack csatlakozót, ha már egyszer a gamerek majdnem mindig fejhallgatóval játszanak, továbbá egy lightning-portot is, amin keresztül az iOS-es eszközeinket tudjuk majd tölteni.

Gombok terén nincs semmi meglepő, egy dedikált Backbone One App gombot, egy némítás gombot, továbbá egy külön gombot kapunk majd a gameplay és a különféle játékbeli screenshotok rögzítésére. A Backbone One: PlayStation Edition 99 dollárt kóstál, amiért cserébe egy hordozható PlayStation kézikonzolt tudunk varázsolni az iPhone telefonjainkból.



Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Chico

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Hát ez se lett olcsó.

válasz erre

Bencus86

1 éve, 9 hónapja és 20 napja

X+1-edik kontroller... Mondjuk ez legalább jól néz ki. röhögő smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 9 hónapja és 20 napja

Kell.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 9 hónapja és 20 napja

De jó cucc! meglepett smiley

válasz erre