Advertisement

Mobilokra is ellátogathat a készülőben lévő multiplayer Horizon epizód

2023. február 04.
53.3101
A Guerilla Games a Horzion-univerzumban készít egy online, nyílt világú szerepjátékot, a nemrég közzétett álláshirdetés alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy akár még mobilokra is ellátogathat a készülőben lévő multiplayer kaland.
Advertisement

Egy hete számoltunk be arról nektek a Game Channel virtuális hasábjain, hogy kiszivárgott pár kép a készülő multis Horizon-rész korai változatából. Azt eddig is tudtuk, hogy gőzerővel dolgozik egy új Horizonos kalandon a Guerilla Games, a fejlesztők oldalán közzétett álláshirdetés alapján viszont az is kiderült, hogy az asztali számítógépek és a konzolok mellett a jövőben mobilokra is megjelenhet a Horizonos MMORPG.

Az eddig látottak alapján rajzfilmes, "animés" körítéssel érkezik az online kaland, amiben nagy hangsúly lesz a történeten és a különféle szerepjátékos elemeken. Sajnos a Guerilla Games részéről még nem került megerősítésre a mobilos port, mi azért bízunk benne, hogy a mobilos közönség is megtapasztalhatja majd valamilyen formában Aloy lélegzetelállító sztoriját. Reméljük, hogy hamarosan további infókkal is szolgálhatunk nektek a projektről.

Mobilokra is ellátogathat a készülőben lévő multiplayer Horizon epizód - 2. kép

Advertisement
6 hozzászólás

zsenikém

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Csuriban a kéz, ennek nagyon tudnék örülni!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Sajnos nehezen tudom elképzelni hogy ezt meglépnék, de végülis ki tudja. Jöttek azért meglepetések mobilra az utóbbi években.

válasz erre

Mendez

2 hónapja,

Remélem hogy így van, nagyon élném!

válasz erre

fonemaker

2 hónapja,

Nagyon nagy húzás lenne!

válasz erre

peter97

2 hónapja,

Ez de durva lenne!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja,

Na ez nagyon állat lenne!

válasz erre