Hosszú várakozás után végre mobilokon is elérhetővé vált az Antioch: Scarlet Bay

2022. december 06.
4.2771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mobilokra is befutott a nyomozós narratív kaland, az Antioch: Scarlet Bay, hat évvel a játék bejelentését követően immáron a kis képernyőkön is detektívnek állhatunk, hogy egy társunkkal közösen kinyomozzuk a csillogó metropolisz legsötétebb titkait.

Az Antioch: Scarlet Bay egy érdekes point and click kaland, mivel nem egyedül kell majd Antioch sötét metropoliszának titkait feltárnunk, egy barátunk vagy éppen egy random idegen is becsatlakozhat hozzánk társnak. A játékban egy nyomozópáros egyik tagja felett vesszük majd át az irányítást, közösen kell majd a partnerünkkel választanunk a különféle párbeszédopciók közül, a döntéseink pedig befolyásolni fogják a történet végkimenetelét.

A nyüzsgő nagyvárost felfedezve számos érdekes karakterrel összefutunk majd, akik más és más célokkal, motivációkkal rendelkeznek, a célunk pedig a különféle bizonyítékok összegyűjtésével felgöngyölíteni a szövevényes gyilkossági ügyet. Az Antioch: Scarlet Bay számítógépek mellett Android és iOS eszközökön is elérhető, a Google Play Áruházban 1399 Ft-ért, az App Store-ban pedig 1290 Ft-ért tudjátok beszerezni a nyomozós kalandot.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 24 napja

Nagyon kell hozzá az angol...

válasz erre

Chico

1 éve, 3 hónapja és 25 napja

Ez se lett olcsó...

válasz erre