Advertisement

Idén az űrbe látogathatunk a Starborne: Frontiers című MMORPG-vel

2022. február 02.
99.9361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A hamarosan érkező Starborne: Frontiers a Solid Clouds közelgő új MMORPG játéka, amelyben a játékosoknak szövetségeket kell kötniük, miközben egy hatalmas univerzumot fedeznek fel.
Advertisement

A játék a népszerű MMORTS játék, a Starborne spinoffja, ellenben az új etap elég sok mindenben különbözni fog az RTS-től. A Starborne: Frontiers PC-re és mobileszközökre jelenik meg, így a játékosok friss és új környezetben ismerhetik meg a Starborne: Sovereign Space világát. 2021 decemberében egy játszható változatot már előzetesen kiadtak.

A játék több mint 90 hajót kínál a játékosoknak, amelyeket különböző frakciókban toborozhatnak. A fő kampányban tíz fejezetet is felfedezhetünk, különböző nehézségi beállításokkal a saját ízlésünknek megfelelően.

A fő epizóddal ellentétben a játékosoknak a civilizált űr szélére kell majd eljutniuk, miközben barátaikkal szövetkezve, PvE és PvP módban is játszva növelhetik erejüket és képességeiket. Valamikor idén debütál a teljes program, de még nem tudni pontosan, hogy mikor.

Advertisement
4 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 3 napja

Nagyon király!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 3 napja

Ez bejövős!!!

válasz erre

Chico

1 éve, 3 hónapja és 3 napja

Ígéretes!

válasz erre

peter97

1 éve, 3 hónapja és 3 napja

Nem rossz így elsőre!

válasz erre