Idén érkezik a Marvel SNAP alkotóinak legújabb játéka, a Dragonheir: Silent Gods

2023. március 02.
4.4431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Marvel SNAP-et is jegyző Nuverse csapata jó hírekkel érkezett a tavaly bejelentett Dragonheir: Silent Gods kapcsán, a Dungeons & Dragons-ra nagyban hasonlító fantasy RPG még az idén megjelenik, az előregisztráció pedig elindult a játékra.

A Dragonheir: Silent Gods még 2022-ben lett bejelentve, a megszokott szerepjátékos elemeket egy dobókockás megoldással dobja majd fel a Nuverse és az SGRA Studio csapata. Adenthia varázslatos földjén fogunk kalandozni, utunk során pedig számos dimenziót be fogunk járni, miközben ősi ereklyék után kutatunk majd. Változatos hősosztályok, a harcos, a tolvaj, a bárd és a bölcs közül válaszhatunk majd, több mint 200 karakter áll majd a rendelkezésünkre.

PvE játékmódok, aránék, dungeonök várnak a kalandorokra, a dobókockás játékmechanika pedig minden esetben gondoskodik arról, hogy ne legyen két egyforma kaland. A Dragonheir: Silent Gods az idei év második felében érkezik PC-re és mobilokra, a megjelenést követően számos event, esemény és új karakter is vár ránk. A játék hivatalos oldalán már regisztrálhatunk is, érdemes már most megtenni, mivel értékes nyeremények várnak ránk a megjelenést követően!

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Mendez

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Ment egy reg, ez nem tűnik rossznak.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja

Erre nagyon kiváncsi leszek!

válasz erre