Indulhat a kártyázás, elrajtolt a The Elder Scrolls: Legends

2016. október 24.
6.6591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Habár egyelőre még csak nyílt béta üzemmódban, de a Bethesda hivatalosan is elérhetővé tette a The Elder Scrolls fantáziavilág kedvelőinek megalkotott kártyajátékot.

A The Elder Scrolls: Legends címre keresztelt alkotás egy rendkívül összetett szabályrendszeren alapuló, kártyás akciójáték, amelyben az említett szerepjátékos univerzum legfélelmetesebb szörnyetegei, karakterei, varázslatai, felszerelései és egyéb különlegességei kaptak szerepet az egyes kártyákon, amelyeket a csatározások során gyűjthetünk be mind, és állíthatjuk össze saját paklinkat annak érdekében, hogy egyre jobb és nehezebb ellenfelekkel is megmérkőzhessünk.

A The Elder Scrolls: Legends a kampány mód által lehetőséget biztosít arra, hogy egyjátékos élmények társaságában tanuljunk bele a kártyajáték alapjaiba, de természetesen más játékosokkal is összemérhetjük majd benne a tudásunkat.

Ne feledjétek, az alkotás egyelőre még elérhetősége ellenére is béta üzemben fut, ergo hibák és kompatibilitási problémák előfordulhatnak benne.
nincs még hozzászólás