Ismét elérhetővé vált mobilokon a korábban Apple Arcade-exkluzív Various Daylife

2023. január 23.
54.6541
Jó hírünk van a mobilos JRPG-játékok rajongó számára, a Square Enix ugyanis ismét elérhetővé tette mobilokon a Various Daylife című szerepjátékát, ami korábban csak az Apple Arcade előfizetéses szolgáltatás felhasználói számára volt elérhető.
 

A Various Daylife kalandos utat járt be, hiszen az Apple Arcade plaformon debütált még 2019-ben, ezt követően Nintendo Switch-re, PC-re is ellátogatott a JRPG-kaland tavaly, sőt, egy nem túl acélos PlayStation 4-es portot is kaptunk 2022-ben.

Valamilyen oknál fogva a játék kikerült az Apple Arcade kínálatából, szerencsére a Square Enix nemrég bejelentette, hogy mától, január 23-tól ismét elérhetővé válik a Various Daylife mobilokon. A játékban egy hatalmas, felfedezésre váró kontinens vár ránk, több mint 20 karakterosztály és több mint 100 munka közül választhatunk.

Igaz a mondás, miszerint a munka nemesít, mivel a játékban a fizikai és a mágikus képességeinket "robotolással" tudjuk fejleszteni, a különféle szörnyek ellen pedig elkél majd a plusz erő. A Various Daylife a mai naptól ismét elérhető mobilokon, a Google Play Áruházban és az App Store-on egyaránt 8.490 Ft-ért tudjuk beszerezni a JRPG-t.

4 hozzászólás

Mendez

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Iszonyat drága!

válasz erre

fonemaker

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Szomorú hogy közben az Arcade-ből kikerült.

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Igazán minőségi game!

válasz erre

peter97

9 hónapja,

Nagyon hangulatos játék!

válasz erre