Ismét ellátogatnak a PUBG Mobile-ba a Koenigsegg luxusautói

2022. július 28.
4.0751
A kollaborációnak köszönhetően a mai naptól a svéd sportautó-gyártó járgányai ismét visszatérnek a PUBG Mobile-ba, egészen augusztus 31-ig érhető majd el a három sportkocsi a népszerű mobilos battle royale játékban.
 

A korlátozott ideig tartó esemény augusztus 31-ig tart, a Tencent Games játékának, a PUBG: Battlegrounds mobilos verziójába a Jesko, egy 1600 lóerős duplaturbós V8-as szörnyeteg, a Gemara, a cég első négyüléses szuperautója, emellett a világ legnagyobb Mega GT-je és most először a One:1 nevezetű luxusverda tesz majd pár villámgyors kört.

Három különböző színben, Phoenix, Jade és Cyber Nebula kiszerelésben érhetőek el a járgányok, továbbá a One:1-hez, az Agera 1 megawattos verziójához feloldható a játékban egy negyedik, rejtett szín is. Ráadásul ha augusztus 11-ig megosztjuk az eseményt, 30 UC értékű, korlátozott idejű speed drift utalványt zsebelhetünk majd be.

Természetesen az eseményen való részvételért cserébe további exkluzív jutalmak, kozmetikai elemek, graffitik, ejtőernyők és serpenyők ütik majd a markunkat. Nem árt tehát behuppanni a volán mögé és tövig nyomni a virtuális gázpedált, mivel csak korlátozott ideig, augusztus 31-ig száguldozhatunk a Koenigsegg verdáival.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

SamsungFan

2 hónapja, 5 napja

Volt már benne ilyen? Látszik, nem gyakran PUBG-zek.

válasz erre

Chico

2 hónapja, 5 napja

Igen ****a trailert pattintottak neki!

válasz erre