Ismét hallatott magáról az animés RPG, a Black Clover M: Rise of the Wizard King

2022. november 22.
4.0841
Hosszú ideje nem jelentkezett új infókkal a Black Clover animén alapuló szerepjáték, a Black Clover M: Rise of the Wizard King csapata, szerencsére a fejlesztők nemrég megtörték a csendet, emellett végre a játék zárt béta tesztje is elrajtolt.

A Black Clover M: Rise of the Wizard King hosszú ideje nem adott magáról életjelet, szerencsére a fejlesztők változatlanul dolgoznak az animés RPG-játékon, olyan jól áll a projekt, hogy elindult a játék zárt béta tesztje. A játék a 2015-ben debütált manga, a Black Clover anime-adaptációján alapul, a sorozat fantasy világába kalauzolja el a játékosokat.

Természetesen a többi hasonszőrű gacha RPG-hez hasonlóan számos karakter közül választhatunk majd, a széria ominózus karakterei, köztük a két főhős, Asta és Yuno is a rendelkezésünkre állnak majd a körökre osztott összecsapások során.

A játékmenetről sajnos még nincs sok infónk, az anime szériára hajazó 3D-s látványvilág és összecsapások várhatóak. Hőseinket természetesen szabadon testreszabhatjuk majd, számos kinézet áll majd a rendelkezésünkre. A játék valamikor 2023 elején érkezik, a hivatalos weboldalon tudunk még regisztrálni a zárt bétára.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

SamsungFan

4 napja és 7 órája

De kipróbálnám már...

válasz erre

Mendez

4 napja és 13 órája

Hát nem kapkodnak vele az biztos, igen rég készül már.

válasz erre

fonemaker

4 napja és 16 órája

Nem sokat mutat ez a teaser.

válasz erre