Itt a Free Rider HD, egy mobiljáték a terepbicajosok világából

2017. március 09.
6.8691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ingyen letölthető mobiljátékként vált elérhetővé az App Store kínálatában a Free Rider HD címre keresztelt terepbicajos alkotás, amely korábban egy minimalista Flash-játékként kezdte életét, de annyira megkedvelték a rajongók, hogy a fejlesztők most iOS-re is megjelentették.

A Free Rider HD nem egy túlbonyolított mobiljáték, éppen ellenkezőleg: adott egy kerékpáros, akit a trükkös oldalnézetes pályákon keresztül kell elvezetnünk a célig, miközben hatalmasakat ugrálunk, figurázunk és trükközünk, amivel sok-sok pontot érhetünk el magunknak, melyekből újabb bicajokat, felszereléseket és pályákat vásárolhatunk magunknak.

A Free Rider HD érdekességét az adja továbbá, hogy nagyszerű fizikája mellett minimalista grafikával rendelkezik, ezáltal olyan hatást kelt az egész, mintha valaki egy darab ceruzával rajzolta volna meg az egészet.

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store kínálatában a Free Rider HD címre keresztelt terepbicajos alkotás, amely korábban egy minimalista Flash-játékként kezdte életét, de annyira megkedvelték a rajongók, hogy a fejlesztők most iOS-re is megjelentették.'>
1 hozzászólás

Chico

7 éve, 8 hónapja

Wow ez nagyon tetszik! meglepett smiley

válasz erre