Izgalmas frissítés jött a Gordon Ramsay: Chef Blasthez

2022. december 04.
47.7801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Outplay Entertainment egy hónapos ünnepi szórakozást hozott Gordon Ramsay: Chef Blast nevű kulináris mobil kirakós játékához, amely új recepteket, konyhai dekorációkat és tematikus eseményeket tartalmaz a Festive Frolics frissítésben.

December 29-ig a játék számos ünnepi eseményhez kínál hozzáférést, például az ünnepi átalakításokkal a Baking Bingo és a Market Day eseményei ismét izgalmas új módokat kínálnak az érmék keresésére és az olyan egyedi játékon belüli nyeremények megszerzésére, mint a hógömb, a karácsonyfa, a harisnya és az ünnepi koszorú.

A Team Trophy Tournament szezonális frissítése lehetővé teszi a játékosoknak, hogy csapatokban dolgozzanak, trófeákat gyűjtsenek és ünnepi témájú díjakat nyerjenek. Két új ünnepi recept is érkezik, az édesszájúaknak december 8-tól elérhető lesz a Festive Bombe receptje, december 22-től pedig a Kabocha Squash Mac 'n' Cheese exkluzív receptje.

Ezenkívül egy vadonatúj esemény is megtalálható a játékban, amely december 7-ig tart és lehetőséget ad arra, hogy Párizsba szökjünk és exkluzív helyi recepteket szerezzünk.

A Gordon Ramsay: Chef Blast Androidra itt tölthető le, iOS-re pedig itt.
3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 4 hónapja

Nekem rohadt unalmas a játék.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 4 hónapja

Hát ez se lesz egy rövid event! röhögő smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

Egy nagy rakás **** ez a game.

válasz erre