Japánban fogunk száguldozni a Horizon Chase 2 legújabb frissítésében

2022. december 08.
4.3951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Vadiúj frissítéssel jelentkezett az autós arcade versenyzős program, a Horizon Chase 2, ezúttal a felkelő nap országába látogatunk majd el, vadiúj pályák, japán nagyvárosok, egy exkluzív verda, valamint számos egyéb újdonság is érkezett a versenyzős játékba.

A Japan World Tour csomag már el is érhető a Horizon Chase 2-ben, ezúttal sem hazudtolták meg magukat a fejlesztők, rengeteg újdonsággal leptek meg minket. Kapásból 9 japán nagyváros utcáin száguldozhatunk majd, a tradicionális japán szentélyek, pagodák, kertek mellett az éjszakai utcák és a japán vidék is képviseli magát a frissítésben.

11 új versenyen vehetünk majd részt, emellett egy dedikált japán verda, a Dream is bekerült a frissítéssel a játékba. Az új autót a japán futamsorozat teljesítésével oldhatjuk majd fel, 3 egyedi karosszéria és 6 vadiúj festés szerezhető meg az ízig-vérig japán járgányhoz.

Emellett a csapat a javításokra is szánt időt, a dinamikus időjárás és a vizuális effektek is finomhangolva lettek. A fejlesztők állítása szerint ezzel a frissítéssel szerettek volna tisztelegni a 90-es évek árkád versenyzős programjai előtt, miközben megpróbálták vegyíteni egymással a tradicionális és a modern, high tech elemeket a japán frissítésben.

Japánban fogunk száguldozni a Horizon Chase 2 legújabb frissítésében - 2. kép


Japánban fogunk száguldozni a Horizon Chase 2 legújabb frissítésében - 3. kép


Japánban fogunk száguldozni a Horizon Chase 2 legújabb frissítésében - 4. kép


Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Tommy

1 éve, 5 hónapja és 21 napja

Rohadt hangulatos!

válasz erre

Mendez

1 éve, 5 hónapja és 21 napja

Jól néz ki!

válasz erre

Chico

1 éve, 5 hónapja és 21 napja

Annyira bitangul néz ki, nagyon tetszik!

válasz erre