Advertisement

Jelentős változások jönnek a Clash of Clansba

2022. december 06.
45.5651
A Clash of Clans legújabb frissítése új kiegészítésekkel és egyensúlybeli módosításokkal érkezik, a Supercell a közelmúltban a Clashmas 2022 érkezését a Jolly Queen skinnel közölte, amelyet az e havi Gold Pass részeként vezettek be.
Advertisement

A fejlesztők hivatalos webhelyükön és csatornáikon közzétették a Clash of Clans frissítésével várható változásokat, ami jórészt az erőegyensúlyokat próbálja kiegyenlíteni. Az újonnan bemutatott Monolith védelmi épület a rajongók kedvence lett, most a sebzése 1 százalékot csökken.

A Monolithhoz hasonlóan a Spell Tower is túl félelmetes védelemnek bizonyult ahhoz, hogy megbirkózzanak vele a támadók, ezért a Poison Tower támadási sebességét 35 százalékról 25-re csökkentették. Jó hír a Poison Lizardot használó játékosoknak, hogy sok panasz után a keresési sugár nőtt, így kevésbé valószínű, hogy figyelmen kívül hagyja a közeli egységeket és hősöket.

Kiigazítás történt a csapatok és a föld alatt működő egységek mozgásában is. A frissítés jelentős mértékben csökkenti a földalatti egységek mozgását 30 százalékkal, amikor a föld felett járnak. Ez természetesen ez hatással lesz a bányászokra a csatákban és a földalatti egységekre is, amikor a falvakba látogatnak.

A Skeleton Barrel rendkívül népszerű csapat volt a Clan Capital játékosok körében az utóbbi időben, nekik az életerejük nő meg. Mivel a Supercell a 2022. decemberi frissítést már jó előre bemutatta, a változások várhatóan megérkeznek a következő héten.

Advertisement
3 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 5 napja

Sosem értettem mitől sikeres ez a játék. Most is elolvasom a hírt és semmi igazi érdekesség...

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 5 napja

Power balance minden játékban **** induláskor de ez egy ezeréves cucc..

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 6 napja

Kíváncsi lennék most mennyire aktív a játék. Pár éve óriási pörgésben volt.

válasz erre