Jövő év elején érkezik a 3v3-as kidobós, az Omega Strikers mobilokra

2022. október 23.
4.5171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Jó hírekkel szolgált az Odyssey Interactive csapata, a 3v3-as multiplayer kidobós játékuk, az Omega Strikers jövő év elején érkezik majd mobilokra, a sikeres bétát követően már semmi akadálya a globális megjelenésnek.

A változatos hősöket felvonultató kidobós játék, az Omega Strikers bétája rendkívül sikeres volt, közel 19 millió játékos vett részt a teszten. Természetesen a fejlesztők nem ülnek a babérjaikon, az Omega Strikers jövő év februárjában érkezik majd mobilokra kontrolleres támogatással, cross-platform és cross-play módokkal.

A fejlesztők a sikeres bétát követően a jövőbeli terveikről is meséltek. A megjelenést követően három új striker hős is érkezni fog az első hónapban, majd havonta két új hőssel bővül majd a játék. A hátralévő időben a hősök képességeinek a kiegyensúlyozására, új arénák és játékmódok bevezetésére szánják majd az időt a fejlesztők.

Az Omega Strikers jelenleg PC-n érhető el korai hozzáférésben, mobilokon 2023 februárjában lesz elérhető a program. Addig is különféle mini-versenyek és egy Halloweeni event is várja a játékosokat, szóval érdemes továbbra is nyomon követni a játékot.Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 9 hónapja és 10 napja

Hát ez marha jó. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 9 hónapja és 10 napja

Jópofa, biztos fogok bele ölni egy kis időt!

válasz erre