Jövő héten érkezik a Minecraft Caves & Cliffs frissítésének első része

2021. június 01.
108.4131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Minecraft eddigi legambiciózusabb frissítésének ígérkezik a Caves & Cliffs, amely olyannyira nagynak és tartalmasnak ígérkezik, hogy a fejlesztők inkább két részletben adják ki, és már tudjuk is, hogy az első felvonást mikor kapjuk kézhez.

A frissítés a Minecraft összes verziójára, mind a Bedrock-ra, mind a Java-ra érkezik, amelybe benne foglaltatik az iOS és Android mobilos verzió, valamint a Nintendo Switch, PlayStation 4 és PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S, PC, Mac és Linux verziókra is berobog a frissítés.

A legtöbb Minecraft frissítéshez hasonlóan ez is számos új ellenfelet, blokkot és elemet ad hozzá a játékhoz, valamint további nagy változásokat hajt végre a világon. A barlangok és sziklák a világ generációjának működését is megváltoztatják, beleértve az új földalatti barlangbiomokat is, hogy érdekesebbé tegyék a földalatti felfedezést.
Caves & Cliffs, amely olyannyira nagynak és tartalmasnak ígérkezik, hogy a fejlesztők inkább két részletben adják ki, és már tudjuk is, hogy az első felvonást mikor kapjuk kézhez.'>
3 hozzászólás

SamsungFan

3 éve, 1 hónapja és 15 napja

El nem tudom képzelni hogy nem unalmas ezzel játszani. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 1 hónapja és 15 napja

Soha nem vitt rá a lélek hogy kipróbáljam.

válasz erre

Chico

3 éve, 1 hónapja és 15 napja

Mi tud ezen tartalmas lenni de tényleg? röhögő smiley

válasz erre