Jövő nyáron indul a Diablo riválisának, a Path of Exile Mobile-nak a nyílt bétája

2022. augusztus 13.
4.2561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Korábban már volt róla szó, hogy érkezik a Diablo riválisának, a népszerű ARPG-játéknak, a Path of Exile-nak a mobilos verziója, most a fejlesztők megerősítették, hogy előreláthatólag jövő nyáron indul a nyílt bétája a mobilos portnak.

A Grinding Gear Games csapata a Twitteren jelentette be, hogy a következő nagy eseményükön, az ExileCon 2023-on az érkező folytatás, a Path of Exile 2 mellett a Path of Exile Mobile béta tesztjéről is kapunk végre friss infókat, állításuk szerint rögtön az eseményt követően indul a nyílt bétája a mobilos szerepjátéknak.

Azt viszont még nem árulták el nekünk, hogy a tesztelés mennyi ideig fog tartani és hogy milyen platformokon lesz elérhető a játék béta verziója. Az ExileCon jövőre, 2023. július 29. és július 30. között lesz megtartva, érdemes lesz türelemmel várni a Path of Exile Mobile bétáját, hiszen a PoE az egyik legjobb ingyenes ARPG-szerepjáték jelenleg a piacon.

Kifejezetten érdekesnek ígérkezik a mobilos ARPG-játékok mezőnye, hiszen pl. a Xindong Network akció-RPG játéka, a Torchlight: Infinite mobileszközön már a kanyarban van, a Diablo Immortal pedig sorban dönti a rekordokat. Kíváncsian várjuk, hogy a Path of Exile mobilos verziója ebben a mezőnyben hogyan állja majd meg a helyét, mi azért drukkolunk neki.



Nézd nagyban ezt a videót!



a mobilos verziója, most a fejlesztők megerősítették, hogy előreláthatólag jövő nyáron indul a nyílt bétája a mobilos portnak.'>
5 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 9 hónapja és 25 napja

Addigra Diablo 4 is lesz máé szerintem.. Szóval azért nem lesz könnyű dolga a fejlesztőknek.

válasz erre

Chico

1 éve, 9 hónapja és 25 napja

Hajrá. Lehúzósabb biztos nem lesz! röhögő smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 9 hónapja és 25 napja

Kíváncsian várom!

válasz erre

Mendez

1 éve, 9 hónapja és 26 napja

Rákapcsolhatnának a srácok, ez egy mobiljáték nem egy több évig készülő PC-s cím. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 9 hónapja és 26 napja

Ez se készül valami gyorsan. meglepett smiley

válasz erre