Jövőre érkezik mobilokra a rajzfilmes stílusú akció-RPG, a Bound by Blades

2022. július 27.
1.1891
A játék fejlesztője, Zeth egy vadiúj előzetessel jelentette be, hogy hamarosan érkezik a rajzfilmes megjelenésű indie kalandjáték, a Bound by Blades, amiben különféle bossokat kell majd elintéznünk.
 

A játék története a klasszikus kalandjátékos elemeket követi, Ashmyr mágikus világát ellepték a különböző rosszaságok, nekünk pedig rendet kell tennünk. A Bound by Blades a mesés, rajzfilmes megjelenése ellenére egy igazi, klasszikus értelembe vett szerepjáték, amiben különféle bossokat kell majd legyőznünk egyedül, vagy a barátainkkal közösen co-op módban, hogy aztán bezsebeljük értük a busás jutalmunkat.

A játékban több, egymástól merőben eltérő hős közül tudunk majd választani, a felszerelésünket és a fegyvereinket természetesen idővel fejleszthetjük majd. A harcrendszer érdekessége a táblás rendszer, bizonyos mezőkre tudunk ugrani harc közben, így kitérve a bossok támadásai elől. Kicsit nehéz ezt elmagyarázni, a videóban látjátok majd, hogy miről is beszélek.

A készítő állítása szerint a játék nem egy Souls-like program, sokkal inkább egyfajta belépő szint a nehezebb, boss-központú RPG játékokhoz. A Bound by Blades a tervek szerint év végén fog megjelenni PC-s platformon, a Nintendo Switch, iOS és Android verziókat pedig jövőre, 2023-ra várhatjuk majd.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

fonemaker

2 hete és 1 napja

Nagyon jól néz ki, azt meg kell hagyni!

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 1 napja

Kíváncsian várom, bár addig még százszor el fogom felejteni.

válasz erre

peter97

2 hete és 1 napja

Wow ez komoly!

válasz erre

Chico

2 hete és 1 napja

Tényleg jól néz ki!

válasz erre

zsenikém

2 hete és 1 napja

Mennyire jópofa már. Imádom.

válasz erre