Kakegurui crossover indul a SINoALICE-ben

2022. április 28.
1.5921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Square Enix által kiadott és a Pokelabo által fejlesztett gacha akció-RPG SINoALICE számára nem idegenek az együttműködések, és a legújabb tervezett crossoverrel kapcsolatos hírek végre napvilágot láttak.

Ezúttal a Kakegurui XX című népszerű szerencsejáték-témájú anime-sorozat karaktereiért dobhatsz majd. Ha nem ismernéd, a Kakegurui egy olyan anime, amelyben sok nagy tétes szerencsejáték, néhány nagyon csinos karakterdizájn és egy kis akció is helyet kap. Ez az együttműködés lehetővé teszi, hogy a sorozat hősnőjét, Yumeko Jabamit, valamint a Little Match Girl karaktert egy új változatban, amely ugyanazt a ruhát viseli, mint a Kakegurui diákjai.

Persze nem csak karakterekről van szó. Ez az esemény egy új, teljesen eredeti történetet is tartalmaz, amelyben a SINoALICE szereplői belépnek Kakegurui világába, és átélhetik az izgalmas, szerencsejáték témájú csatákat, amelyekről az anime ismert. Ahhoz, hogy megkapd ezt a Little Match Girl új változatát, teljesen ki kell töltened ezt az eseményt, és utána feloldod a jövőbeli használatra.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

peter97

2 éve, 1 hónapja és 26 napja

Meg is nézem majd jól.

válasz erre