Kalóz szerverekre csapott le a Genshin Impact és a Honkai: Star Rail fejlesztője

2023. november 01.
30.5331
A HoYoverse, a Genshin Impact és a Honkai: Star Rail fejlesztője fellépett a játékaikhoz kapcsolódó nem engedélyezett privát szerverek ellen, a kínai hatóságokkal együttműködve hatot állítottak le.

A lekapcsolás, amely 16, a szerverek üzemeltetésében és fejlesztésében részt vevő személy letartóztatásához is vezetett, jól mutatja, hogy a HoYoverse és a kínai hatóságok milyen komolyan veszik ezeket a szabálysértéseket. Ezek közül kiemelhető a Zhu Xian szerver, amely jogosulatlan hozzáférést biztosított a HoYoverse játékaihoz.

Ezek a szerverek főleg olyan felhasználókat szolgáltak ki, akik a törvényes, játékbeli tranzakciók megkerülésére kerestek módot. Ezzel párhuzamosan a HoYoverse polgári peres eljárást indított a közreműködők ellen, hogy felelősségre vonja őket a tiltott tevékenységekben való részvételükért.
4 hozzászólás

SamsungFan

4 hónapja, 4 napja

Az a kemény! meglepett smiley

válasz erre

Chico

4 hónapja, 4 napja

Nem értem miért csalnak ilyenekkel. Az ilyen szerverek üzemeltetői is nyilván kérnek valami pénzt hiszen az egésznek az a lényege. Akkor miért nem eredetiben játszanak az idióták? meglepett smiley

válasz erre

Mendez

4 hónapja, 4 napja

Haverom öccsének a tesója kérdi, hol lehet ilyen szerverhez csatlakozni? nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Bencus86

4 hónapja, 5 napja

Már a mobiljátékoknak is vannak kalózszerverek? meglepett smiley Nem hittem volna.

válasz erre