Katonai stratégia játék jelent meg mobilokra R-Planet címmel

2023. január 27.
51.1181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az R-Planet egy szórakoztató, valós idejű stratégiai játék, amely mostantól elérhető mobilokon, a játékosok katonai létesítmények hálózatát építhetik és bővíthetik, hadsereget állíthatnak fel, szövetségeket köthetnek.

A címadó bolygó, az R-Planet a világűrben sodródik apró műholdjával, a Hollowgal együtt és a planéta számos lény otthonává vált, mivel bőséges lelőhelyei négy felbecsülhetetlen értékű ásványi anyagnak, amelyekből különféle anyagokat és hasznos tárgyakat lehet előállítani.

Az RTS-ben három frakció közül választhatunk: a Masterminds a leggyorsabb harci drónokról és transzporterekről ismert, a Warriors a hatalmas erejű harci drónokjaikról híresek és több építőjük van, mint a többieknek, a Renegátok nagyszerűek a rablásokban és a hackertámadásokban.

Miután eldöntöttük a frakciót, ki tudjuk választani a térkép egy régióját a bázisunknak, ezt egy védő kupola védi, amikor először kezdjük a játékot és az első négy napban semmilyen támadást, vagy rablást nem kísérelnek meg ellenünk. Az R-Planet már letölthető Androidra és iOS-re.

3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Már lesem is!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Rálesek, elég ígéretes!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Mondjuk a video pont semmit nem mutat szomorú smiley de adatlapokat megnézve nem tűnik rossznak. Viszont szerintem p2w lesz sajna.

válasz erre