Két részben kap nagyobb frissítést a Postknight 2

2023. szeptember 22.
29.4981
A Kurechii bejelentette a Postknight 2 jelentős tartalmi frissítését, amely vadonatúj játszható területeket, valamint több ellenséget és egy rakás új anyagot hoz, az első részlet hamarosan elérhető lesz.

A Postknight 2 frissítése akkora léptékű, hogy két külön patchre lehetett osztani: az első, a 2.0 Wastelands: The Lost Ocean című verzió szeptember 26-án jelenik meg, ezt követi a 2.3-as, a Dev'loka: The Walking City 2024 első negyedévében. A frissítés érkezésének megünneplésére a következő két hétben érméket, kristály drágakövet és egyéb jutalmakat kap mindenki.

A sztori szerint egy titokzatos ereklyét rejtettek el a Helix-sivatagban, amelyet a wyordok laknak, egy kemény, sárkányszerű faj. A patch első felében a pusztaságba merészkedhetünk, ahol megtaláljuk a leletet és közben sok mindent felfedezünk Helix történelméből.

Az update bevezeti a Division kampányt is az eredeti játékból, ez új mechanikával érkezik, amely lehetővé teszi, hogy újoncok felvételével növeljük csapatunkat. Ezen kívül rengeteg apróbb javítás lesz, felhasználói felület, játékélmény, valamint a rangok bemutatásának lehetősége az online profilban.

2 hozzászólás

fonemaker

10 hónapja, 3 hete

Jópofa game! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Na majd újra teszem!

válasz erre