Két új bunyóst és vadiúj eventeket hozott a King of Fighters Allstar legújabb frissítése

2022. november 02.
4.1491
A Netmarble népszerű bunyós akció-RPG játéka, a The King of Fighters Allstar ismét egy tartalmas frissítést kapott, amiben két új karakter, új harci kártyák, számos új event, játékbeli esemény, rengeteg új küldetés és jutalom is érkezett a verekedős programba.

A KOF Allstar két új hőssel is bővült, név szerint Athena Asamiya és Lady Chin Gentsai került be a játékba. Athena egy Yellow Element Balance típusú karakter, képes a támadásait 50%-kal, a kritikus sebzését pedig 35%-kal megnövelni. A speciális képességének hála akár öt támadást is ki tud védeni, továbbá négy másodpercig immunissá válik a sebzésre, ha a HP-ja 20% alá esik.

A másik hős Lady Chin Gentsai, ő egy Red Element Defence típusú karakter, a speciális képességével egy sebzést elnyelő pajzsot tud maga köré vonni hét másodpercig, amennyiben az életereje 70% alá zuhan.

Az új karakterekhez új kártyák is érkeztek, továbbá a különféle dungeonök, a Rush Dungeon és a Challenge Dungeon kipucolásáért cserébe értékes jutalmakat húzhatunk be, a Team Co-Op Event során pedig a közösen teljesített küldetésekért cserébe játékbeli kiegészítőket zsákolhatunk be.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Bencus86

3 hete és 3 napja

Mikee írta:
Nem tudom uram, milyen oldalt tetszik böngészni.

válasz erre

Mikee

3 hete és 3 napja

Chico írta:
Cicis lányok. Milyen meglepő.
Nem tudom uram, milyen oldalt tetszik böngészni.

válasz erre

Chico

3 hete és 3 napja

Cicis lányok. Milyen meglepő.

válasz erre

SamsungFan

3 hete és 3 napja

De rég játszottam vele...

válasz erre