Két új hőssel és rengeteg jutalommal ünnepli a Seven Knights 2 az egyéves évfordulót

2022. november 12.
47.7501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egyéves születésnapját ünnepli a nyílt világú szerepjáték, a Seven Knights 2, ennek örömére a Netmarble csapata két új hőssel, számos ünnepi eseménnyel, eventekkel és rengeteg jutalommal várja majd a rajongókat a játékban.

Gyorsan repül az idő, hiszen még augusztusban írtunk arról, hogy lassan egyéves a fantasy RPG. A születésnap ünnepségre már nem is kell sokat várni, november 16-tól számos specifikus event és két új hős vár majd ránk. Természetesen addig sem fogunk unatkozni, számos eseménnyel, eventtel és jutalommal várnak már most is minket a fejlesztők, a bejelentkezésért cserébe pl. legendás rúnákat és játékbeli tárgyakat zsákolhatunk be.

Az új születésnapi kihívások, küldetések mellett két új hős is érkezik majd a születésnapi frissítéssel, a legendás hős, Platin, és egy szupererős Mythic fokozatú hős, Ace látogat majd el hamarosan a fantasy RPG-be. Az új hősök mellett egy vadonatúj Orb rendszer is érkezik november 16-án, szóval a Seven Knights 2 játékosai továbbra sem fognak unatkozni, érdemes lesz visszatérni a játékba az event időtartamára.

3 hozzászólás

Vidoros

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Nem ismerem ezt.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 6 hónapja és 16 napja

Ehhez is kéthetente jönnek az eventek. meglepett smiley Kinek van ennyi játékra ideje, de most őszintén...

válasz erre

Chico

1 éve, 6 hónapja és 16 napja

Bakker már egy éve kint van! meglepett smiley

válasz erre