Két új hőssel és számos eventtel készül a Halloweenre a Seven Knights 2

2022. október 28.
4.3151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Netmarble csapata rengeteg nyalánksággal készül a Halloween ünnepére, a nyílt világú szerepjátékuk, a Seven Knights 2 számos tematikus eseménnyel, valamit két vadiúj hőssel hangolódik rá az ijesztegetés ünnepére.

Egy igazán autentikus eventtel ünnepel a Seven Knights 2, a Spooktober keretében rengeteg újdonság, új hősök és Halloweenes eventek, események érhetőek el az RPG-ben. A Halloweenes frissítés keretében kapásból kaptunk két új hőst.

Az első Black Viper Casper, aki orgyilkos karakterként elképesztő sebzéseket tud majd kiosztani. A második hős a legendás Dragon Champion, Cheng Chen, aki egy univerzális támogatónak ígérkezik. Nemcsak a csapattársait védelmezi különféle pajzsokkal a harcok során, hanem felerősíti azok kritikus támadásait.

Az új hősök mellett Halloweenes témájú eseményeken is részt vehetünk, emellett különféle legendás tárgyakat is bezsákolhatunk az event ideje alatt. Egy új minijáték is érkezett a frissítéssel, a klasszikus "Trick-or-treating" cukorkagyűjtéshez hasonlóan fogunk játékbeli édességeket gyűjteni a különféle jutalmakért cserébe.

Nézd nagyban ezt a videót!





3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 7 hónapja és 6 napja

Spooktober röhögő smiley de jó elnevezés. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 6 napja

Igen király trailert villantottak neki!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 7 hónapja és 6 napja

Vissza kéne bele lesnem de olyan kevés idom van játszani mostanában. szomorú smiley

válasz erre