Két új tanulót és rengeteg újdonságot hozott a Blue Archive legújabb frissítése

2022. augusztus 12.
4.1031
A Nexon csapata által fejlesztett animés RPG-gacha játék, a Blue Archive egy új event keretein belül 2 új karakterrel, új kozmetikai elemekkel, játékbeli tennivalókkal és rengeteg jutalommal lepi meg a játékosokat.
 

A New Year's Rhapsody No. 68 névre hallgató esemény egy új sztoriszálat is behoz a szerepjátékba, a Problem Solver 68 akadémia diákjai ellátogatnak a New Year's Event Plazaba, hogy megünnepeljék az új esztendőt Kivotosban.

Természetesen nem várt eseményekben és új kalandokban lesz részünk az óév búcsúztatása során, emellett rengeteg újdonságot is hozott az új event. Két új karakter is csatlakozott ugyanis a választható hősökhöz, Aru és Mutsuki, akik mindketten sebzésre koncentráló karakterek.

A két új hős és az új történet mellett természetesen különféle játékbeli eseményeken is részt vehetünk az event ideje alatt, emellett a visszatérő játékosok augusztus 16-ig 1.200 játékbeli valutát, Pyroxene-t zsákolhatnak majd be. Új kozmetikai elemek, 15 új bútor, köztük a New Year Pattern Background és a New Year Releazing Kotatsu is elérhetőek már a játékban.

Ezenkívül az esemény sztoriküldetését teljesítő játékosok egy újévi szerencsetáskát is kapnak, amelyet különféle nyereményekre, köztük Mutsuki's Eleph-re, Kayoko's Eleph-re is beválthatnak augusztus 30-ig, keddig, szóval mindenképpen érdemes lesz majd visszatérni az iskolapadba.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Bencus86

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Visszateszem és újra teszek vele egy próbát. Egy időben kipróbáltam de nem rántott be, viszont jól néz ki. Lehet most már tartalom is van benne.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Az igen.

válasz erre

Chico

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Isten bizony most már neki fogok állni. Rohadt jó ez a game!

válasz erre