Két új tanulóval és egy új sztoriszállal bővült a Blue Archive a legújabb frissítésében

2022. október 09.
4.4061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nexon különféle dekoratív animés hölgyeket csokorba szedő RPG-je, a Blue Archive ismét egy új frissítéssel bővült, az új event pedig két új tanulót, egy új sztoriszálat és rengeteg jutalmat is hozott a gacha programba.

A Blue Archive játékosai nem igazán panaszkodhatnak, hiszen folyamatosan érkeznek az új tartalmak a játékba. A legújabb event a "The Clumsy Sister and the Magician of The Old Library" névre hallgat, amiben vadiúj sztoriküldetések várnak majd ránk, emellett egy új Material Fusion nevű crafting rendszer és két új hős is bekerült a játékba.

Amíg Hinata egy adott területen, 5 körös sugárban tudja sebezni az ellenfeleket, addig Ui robbanékony striker karakterként különféle mágikus képességekkel fog operálni. Az új hősök mellett pedig egészen október 11-ig különféle ingyenes alapanyagokból tudunk majd új tárgyakat készíteni a Material Fusion segítségével.

Különféle jutalmak is várnak ránk az új event ideje alatt, egészen október 11-ig 10x Recruitment Ticketet zsebelhetünk majd be a játékban, szóval mindenképpen érdemes lesz visszanézni a Blue Archive világába.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Chico

1 éve, 7 hónapja és 25 napja

Csöcsök. Mindig csak a csöcsök. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 7 hónapja és 25 napja

Unalmas már ez a játék. Nekem legalábbis nagyon.

válasz erre