Két új terepjáró jött a PUBG Mobileba

2023. január 17.
4.1881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A PUBG Mobile bejelentette, hogy együttműködik a Polaris autóipari gyártóval, hogy két új, játékon belüli terepjárót vigyen csatatérre, így a játékosok olyan Polaris RZR-eket irányíthatnak, amelyek bármilyen terepen áthaladnak.

A játékosok hozzáférhetnek a Polaris RZR Pro R 4-hez, a piac legkifinomultabb és legnagyobb teljesítményű SxS-jéhez, amely erőt és kiváló kezelhetőséget kínál a vezetőknek. A Polaris RZR Turbo R Rendkívül gyors, elképesztően mozgékony és robusztus jármű, aktív felfüggesztési rendszerrel a maximális irányítás érdekében azok számára, akik turbófeltöltős motorra vágynak.

A két terepjáró mellett egy Polaris ihletésű Buggy is elérhető, úgy lett kialakítva, hogy mindennel megbírkozzon, ideális a nusai homokon való átsikláshoz, vagy a liviki füvön való versenyzéshez. Holly Spaeth, a Polaris vállalati márkaépítésért és partnerségekért felelős alelnöke így fogalmazott:

A Polaris több mint 65 éve fejleszti a kategóriájában legjobb terepjárókat és most sem lassítunk. Legyen szó homokról, hóról, sárról, vagy most a PUBG Mobile virtuális világáról, gépeink a stílus és a teljesítmény tökéletes kombinációját nyújtják. Izgatottan várjuk, hogy új közönségnek mutassuk be járműveinket, és alig várjuk, hogy lássuk, hogyan használják a játékosok a Polaris RZR játékon belüli modelljeit, hogy uralják a versenyt a csatatéren!


Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

SamsungFan írta:
Azért a Daciánál nincs jobb. röhögő smiley
Ennyi. röhögő smiley Nekem is az jött be a legjobban a trailerből.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Azért a Daciánál nincs jobb. röhögő smiley

válasz erre